Pages

Tuesday, August 16, 2016

amazing brexit

source: Marian Kamensky
.
.
Fullejant la versió en francès de Slate vaig llegir un article que comentava una noticia apareguda el 12.08.2016 a Spiegel. Exagerant com sols els periodistes saben fer-ho, l'article parlava d'una explosió de les demandes de nacionalitat alemanya per part de ciutadans britànics. Vull dir que sí, que hi han viles on les demandes han doblat o triplicat, però que no estem parlant de milers de demandes ... o no encara!  Et passo les referències dels articles per més informació i aquesta vinyeta genial de Marian Kamensky.

De totes maneres el 14.08.2016 publicaven a eldiario.es una noticia que donava a entendre que, qualsevol que pugui ser el sentiment d'intranquil·litat que pugui provocar l'impacte del Brexit entre els britànics que viuen a Alemanya, sembla que no té res a veure amb el que ha provocat entre els britànics que viuen a Espanya. Espero que els britànics no llegeixin aquest diari, perquè no estic segur que la lectura dels comentaris dels lectors hagi acabat per tranquil·litzar-los.



source: Spiegel Online

1 comment:

  1. Com romandre a la Unió Europea quan el teu país ha decidit abandonar-la? Per fer front al Brexit, hi han britànics que s'han posat a la recerca d'un passaport europeu: a través de l'amor o, més freqüentment, mitjançant el redescobriment d'ancestres a un dels estats membres.

    El més curiós és que molts estan recordant les seves arrels irlandeses: al voltant del 10% dels britànics són elegibles per a la ciutadania del país de trèvol, que es podria concedir fins als néts dels seus nacionals. La généalogie pour éviter le Brexit, La Presse (Canada), 16.08.2016

    ReplyDelete

You are welcome to leave a comment on any subject that raises your interest.