Pages

Friday, February 9, 2018

pat burgener

PatBurgener: Home, Youtube, 01.02.2015

Pat Burgener és un snowboarder professional que representarà el nostre país als Jocs Olímpics d'hivern que comencen avui a Pyeongchang (Corea del Sud). Pots trobar la seva bio personal i esportiva a la seva home page, un petit resum al vídeo: This is who I am, i un munt de vídeos espectaculars de la seva activitat esportiva al seu canal youtube.

Hauria pogut escollir qualsevol d'aquests vídeos per presentar el personatge, fins i tot el de la promo de la estació d'esquí de Crans-Montana, a la que està molt lligat emocional i familiarment i on és conegut com: le plus valaisan des Vaudois. Però m'he decidit per un dels vídeos menys visitats de la seva col·lecció, l'anomenat Home perquè ...  no sabria dir-te, personalment trobo què és un dels més autèntics.

Però Pat Burgener també és músic. I francament, crec que no ho fa gens malament. M'agrada el so net dels seus temes i, en la meva modestíssima opinió, crec que, amb la de Bastian Baker, és una de les veus més interessants del panorama musical romand (suís francòfon).

PatBurgener: Show Me The Way (Lausanne), Youtube, 09.07.2015


També en aquest cas hauria pogut escollir qualsevol altre clip de Pat: La La La (Live on the Peak), Saving You o Take Me Home. Però si t'he de ser sincer, no hi ha un sol clip que m'acabi de fer el pes: en realitat, estic convençut que els seus temes guanyen molt si deixes de veure els clips i només els escoltes. Així que m'he quedat amb un clip on Pat es passeja per la meva vila, passant per molts dels llocs on, de tant en tant, et passo imatges pel whatsapp. De totes maneres, no deixis d'escoltar els altres. Francament, crec que val la pena.

No comments:

Post a Comment

You are welcome to leave a comment on any subject that raises your interest.