Pages

Friday, July 26, 2019

alex chinneck

Alex Chinneck Studio in partnership with IQOS.
Project - Somewhere under the rainbow
Milan Design Week 2019
@daveguasch

No sé si ja havies vist abans alguna de les obres de l’escultor britànic Alex Chinneck (1). Si la seva obra en el terreny de l'escultura ja et deixa bocabadat, no sé ja com qualificar el resultat en els edificis de la fusió d’art, arquitectura, teatre i enginyeria que transformen el paisatge urbà on es troben.
Intento que el món quotidià que ens envolta sigui momentàniament extraordinari, teixint la fantasia en la familiaritat. El meu treball intenta desafiar de manera divertida la percepció de les possibilitats, negant-me a deixar que la física intervingui en la imaginació. Em va semblar alliberador deixar l’escola d’art perquè la meva feina em va permetre descobrir la llibertat i la confiança necessàries per transitar a través de diferents disciplines. L’arquitectura, l’enginyeria, la construcció i el disseny teatral apareixen en la meva pràctica i, gràcies a la col·laboració amb centenars de professionals d’aquestes disciplines, les meves ambicions es converteixen en realitat.
Què et sembla si comences per fer un tomb per un article que boredpanda.com va dedicar a Alex Chinneck (2) i després fas un tomb per la seva pàgina personal i el seu compte a Instagram (1)?
Val la pena, de veritat!

Alex Chinneck - From the knees of my nose to the belly of my toes, Margate, England

  1. Alex Chinneck: Home page, Wikipedia, Instagram
  2. 24 Pics Of Reality-Defying Buildings By Alex Chinneck, boredpanda.com, June 2019

No comments:

Post a Comment

You are welcome to leave a comment on any subject that raises your interest.