Wednesday, November 18, 2015

christian mülhauser - mountains of valais


Mountains of Valais from Christian Mülhauser on Vimeo.

.
.
.
Fa cinc anys, Christian Mülhauser es va inscriure a la secció de cinema de la Zürcher Hochschule der Künste (Universitat de les Arts de Zurich). Després del primer any, va arribar a la conclusió de que no era el seu lloc i va començar el seu treball autodidacta. Com ell diu: Cada projecte és un procés d'aprenentatge que mai s'acaba, i la rebuda que el public dona al meu treball és la motivació per iniciar el següent.

Aprofitant no tenia cap compromís, se'n va anar a principis de la tardor al Valais i fa poc més d'una setmana que ha penjat el resultat a Vimeo, amb el que és el seu darrer vídeo en alta definició: Autumn Larches amb l'excel.lent Endless Time de Roberto Cacciapaglia, com a banda de só. Fa poc més de dos mesos ja havia publicat un altre vídeo impressionant: Zaniglas, que és el nom en suís alemany de St. Niklaus, i que presenta un any d'imatges (03.2014-03.2015) de les quatre estacions en aquest poble de l'alta muntanya del Valais.

Et recomano veure aquests films perquè son pura màgia. I perquè el fet de recomanar-te'ls no m'impedeix seguir enamorat com el primer dia de: Mountains of Valais, un film que Chrigu va penjar fa més d'un any i que, junt amb la banda de só de Roberto Cacciapaglia: Wild Side, me tenen robat el cor.

1 comment:

Roy Batty said...

Pots veure el 'Making of de Mountains' of Valais en aquest enllaç: https://plus.google.com/photos/106866714477382795975/albums/5953174745061582241. Impressionant!