Tuesday, November 17, 2015

roberto cacciapaglia - núria rial: figlia del cielo



Hi ha qui pensarà que és per desconcertar en Hands, també qui es dirà que és per passar-li el raspall a en Long John, però la veritat és que si mai abans no has escoltat cap composició de l'increïble Roberto Cacciapaglia o la màgia de la veu de Núria Rial [home], pots gaudir d'ambdós en aquest tema: Figlia Del Cielo, de l'àlbum Incontri con l'anima (2005).

3 comments:

Israel Hands said...

Vaja Batty,si és que en el fons ets un sentimental.Enorme la veu de Núria Rial,tot i que els temes encomanen certa tristor,potser adients amb els temps que corren...o no.

Israel Hands said...

A veure,però,que opina en Long John:"the piano man "de la tripulació.

Roy Batty said...

Segurament tens raó. Encara que lo dels temps que corren ho associaria més aviat amb la reducció de les hores de llum per la tardor. Tornant a Nuria Rial però, m'agradaria poder dir que se m'ha fet estrany trobar una entrada als wikipedia en anglès, en italià, en alemany, també en espanyol ... però no pas en català.

I és llàstima, perquè a més de voler dir el que vol dir, ningú sembla tampoc donar-li un cop de ma per tenir-li al dia la home page ni el compte a facebook. Jo estic disposat a fer-lo per amor a l'art. Mai millor dit!