Tuesday, November 26, 2013

Korea's Got Talent: Amazing !!!



En Choi Sung-bong va nàixer a Corea del Sud el 18.02.1990 i va ser abandonat en un orfenat als 3 anys. A causa dels maltractes que rebia, es va escapar als 5 anys i va viure en escales i WC públics fins que es va ficar a treballar als 8 anys: venent xiclets i bevent begudes energètiques per sobreviure, cosa que va fer durant 10 anys. Però el pitjor li va arribar quan el van vendre a gent sense escrúpols. La seva vida va canviar el dia que va escoltar un solista a la sortida d'un club nocturn i, una dona que venia menjar en un carret a la sortida del club, el va animar a fer l'equivalent coreà d'un examen de GED (Desenvolupament Educatiu General ) per assolir el primer cicle dels plans d'estudi, que el permetria entrar a l'escola secundària.

Tot i que es va arribar a graduar, no va trobar cap mestre que pogués donar-li classes de cant,  ja que no comptava amb els recursos econòmics per pagar per les classes. Treballant per guanyar diners per a la matrícula i les classes ,va patir dos accidents de trànsit pels quals no va poder rebre el tractament mèdic adequat durant molts anys. Malgrat tot, va poder acabar l'ensenyament secundari abans de trobar feina a la construcció

Quan va decidir presentar-se al Korea's Got Talent, mai no hauria imaginat que més de 100 milions de persones veurien a youtube la seva actuació. Va presentar-se dient als jutges que, tot i que no cantava bé, cantava perquè el feia feliç. Quan el van escoltar, els jutges van tenir dificultats per mantenir la compostura. Jo també els he tingut!

No comments: