Tuesday, May 5, 2015

bolets al jardí el mes de maig

Són petits i estan amagats entre la gespa, però ahir al vespre no vaig poder resistir-me a fer aquesta foto.

4 comments:

Israel Hands said...

Els bolets de Primavera,els grans desconeguts.Tota la penya boletaire acostuma a concentrar-se als mesos de Tardor,oblidant-se gairebé dels bolets de Primavera.Jo hi tin poca experiència per què ja saps que em toca anar a l´illa,i no sabria assegurar-te quin tipus de bolet és el que t´ha sortit al jardí.De tota manera,Batty,celebro que t´hagi agradat tant com per a fer-li una foto.I es que per a mi,tenen un encant especial.

Roy Batty said...

Seguint amb el contingut de les imatges del post precedent, he de confessar-te que el que m'evoquen els bolets que no paren de sortir al jardí és que no para de ploure. Aquest matí també s'ha aixecat el dia plovent i sembla que aquesta tarda tindrem dret a un altre episodi de pluja sostinguda.

Però et dono la raó en que tant el verd insolent com els bolets que surten per tot arreu tenen un encant especial. I que aquesta era la idea que intentava vehicular amb l'imatge. Gràcies pel comentari!

Israel Hands said...

De res Batty,un plaer.De tota manera als bolets,de tant en tant,també els hi va be una ullada de sol i ,pel que em dius,crec que a vosaltres també us aniria be,que trobo que fa una pila de dies que no el veieu.

Roy Batty said...

Aviam si es confirmen les previsions i demà i passat només tenim núvols abans que torni a ploure ;D