Monday, May 4, 2015

close to home



Aquest cap de setmana hem seguit vivint uns dels efectes d'aquest canvi climàtic que alguns insisteixen en seguir negant (1). Un canvi climàtic que sembla afirmar-se en l'escalfament que provoca un augment de la humiditat, que té com a conseqüència fenòmens climàtics d'una violència inhabitual (2). Com pots comprovar en les imatges al damunt, t'estic parlant de fenòmens que estan passant al costat de casa i que tenen un impacte particular en la xarxa de transports (tot funciona altre cop!). Afortunadament, hi ha penya que s'ho pren amb un excel·lent sentit de l'humor.

notes de premsa



1 comment:

Israel Hands said...

Imatges que esgarrifen.Certament, cada cop més els fenòmens meteorològics sembla que hagin embogit.Cada cop són més extrems,ja sigui pluja,temperatura,vent,etc,i veig que per aquí a casa teva també us ha tocat.De moment aquí al Delta la cosa s´aguanta: vam començar l´any amb fortes ventades de Mestral que es van allargar fins al Febrer.I després, portem ja unes quantes setmanes amb poc moviment atmosfèric (tret de 70 mm.de pluja al Març).Mira si poc moviment que l´evaporació ha estat exactament la mateixa als mesos de Febrer,Març i Abril,cosa poc usual.
D´altra banda em fa gràcia que la penya no li vulgui dir a les coses pel seu nom,com si dient-li d´una altra manera la cosa es minimitzés o fos totalment diferent.Em falla la memòria i no recordo ben be de quina paraula es tractava,però fa poc l´alto mando del PP també va ordenar canviar el nom d´una expressió.