Thursday, May 7, 2015

publicar el teu cv al web ... altrament

A finals del mes passat, l'empresa va acceptar el canvi de funció que havia demanat i he aprofitat per refrescar el perfil del meu CV a linkedIn.

Com la majoria dels que'm visiteu ja coneixeu aquesta pàgina, no cal que afegeixi que, entre els seus avantatges, no figura el de deixar lliure curs a la creativitat.


Es per això que va cridar-me l'atenció el coratge (deixem-ho així) d'una companya de la feina que va publicar un post a LinkedIn parlant d'una altra pàgina on també pots publicar el teu CV d'una manera gratuïta i més personalitzada: cv wanted

Més que el personal que s'ocupa de la gestió de la pàgina creada per Atta, me va cridar l'atenció les declinacions de format que pots donar-li a la presentació del teu CV: veure exemples en aquest enllaç. Però amb tot, el que més me va cridar l'atenció va ser crear un compte i veure que'm proposaven la importació del meu perfil a linkedIn. En fi, vaig acceptar i, en dos clics amb la rata, aquest és el resultat.

Just per acabar dir que, amb la versió que jo he provat, pots crear més d'un CV amb el mateix compte, canviar la plantilla de la presentació de la teva pàgina i, pel que fa a l'exportació del teu CV, dir que t'ho permet fer en format Word, PDF i PDF Web. Pel que fa a les llengües, per ara està limitat a les oficials de la confederació i la llengua professional de la República de Ginebra: l'anglès. 

Tot i que, de pàgines com aquesta, en corren un munt per la xarxa, si vols donar-li un cop d'ull ... De totes maneres, no val la pena enganyar-se: xing als països de parla alemanya, viadeo a França i linkedIn a la resta, continuen essent les referències.  

No comments: