Saturday, February 13, 2016

lausanne blécherette: let it snow! (2)

Després de la nevada d'ahir i del front càlid que l'ha seguit aquesta matinada, he sortit a comprar el pa i el diari. Tenia ganes de fer un tomb pel barri i he pres aquestes imatges. A la de l'esquerra, també d'aquest mati, veuràs que les plantes estan brotant. El temps està completament boig!

3 comments:

Israel Hands said...

Bones fotos i entranyables paisatges.Potser tú ja n´estaras fins als collons de la neu,però t´he de reconeixer una certa enveja.I es que sempre volem el que no tenim!

Roy Batty said...

Home, no. Que aquest any no ha nevat pràcticament. Fins i tot lo d'ahir no va ser sinó un episodi esporàdic. I que si, home. Que no me canso mai de mirar les muntanyes, el llac, els boscos ... No sé, m'imagino que a tu et passa el mateix enllà on vius, oi?

Israel Hands said...

Doncs tens raó,em passa el mateix : potser a la feina no en foto tant de cas,però cada diumenge que puc m´enfilo als punts més alts de la serra del Montsià i allà m´encanto mirant el territori: el Delta, els Ports,el riu,el Maestrat...I si fa el dia clar,fins i tot les Columbretes.Un dia d´aquests a veure si penjo un post al GS.