Sunday, February 28, 2016

tornados: the chase



wikipedia: tornado
Aquesta és la historia d'un tio que es diu Mike Olbinski, l'any passat, en arribar el seu 40é aniversari, va dir-li a la seva dona que el regal que més il·lusió li feia a la vida era marxar deu dies de casa a la caça de tornados.   A la fi, van ser 14 dies ens els que Mike, de professió fotògraf de casaments, va poder compartir un munt d'emocions amb altres caçadors.

Un viatge iniciàtic que va començar a l'estat d'Arizona, on resideix, i el va portar a recórrer gairebé 20'000 km travessant els estats de Nou Mèxic, Texas, Kansas, Oklahoma, Colorado, Nebraska, Dakota del Sud, Wyoming, Montana i Dakota del Nord i capturant més de 45'000 imatges que són el material de base d'aquest vídeo impressionant que, si tens una connexió wi-fi decent, et  recomano en HD (*).

Si et passes pel canal youtube de Mike, veuràs un munt d'altres vídeos sobre  tornados i arribaràs a la conclusió de que la passió per ells es va despertar ben abans del seu 40é aniversari.

(*) Aviam si ens entenem. Si a casa teva no tens cap dispositiu amb una pantalla que t'aguanti la 4K, qualsevol que sigui el teu wi-fi ... No val la pena. Amb una connexió decent i un laptop normal, hauries de poder veure una molt bona qualitat d'imatge amb 1080p. Així que fes el següent: punxa el logo youtube (abaix, a la dreta) que t'apareixerà quan engeguis el vídeo i et portarà al vídeo original; punxa la rodeta de configuració amb el símbol HD (abaix, a la dreta), i a l'opció Qualitat, selecciona la resolució que't faci més ràbia.   

No comments: