Friday, February 12, 2016

lausanne blécherette: let it snow!

Aquesta tarda, en poc més de tres hores, ha caigut una bona nevada a la vila. Amb la particularitat de que la neu relliscava moltíssim. No ha estat, ni de lluny, la nevada més forta que he vist a la vila. Però des del passat hivern que no veiem nevar així. Enguany, no és que no hagi nevat, és que ha caigut molt poca neu i li ha costat molt d'enganxar ... Ja tocava, doncs!

2 comments:

Israel Hands said...

I pensar que a voltes de cap d´any se la trobava a faltar!,doncs mira,ja ha arribat.Ara,amb la bojeria climàtica que estem vivint,a veure fins quan s´allargaran les nevades,que ja et veig fent ninots de neu a la revetlla de St,Joan!

Roy Batty said...

No ho crec, company! Enguany les temperatures són massa altes. Poc després de la nevada d'ahir, ja ben entrada la nit, passava el front càlid que seguia al fred i estava plovent. Una altra cosa és quan pot durar aquesta situació. Si et llegeixes aquest article: Sea-level rise 'could last twice as long as human history' la cosa sembla que vagi a durar un moment. Però si et llegeixes aquest altre: Why Europe will soon be cold? més val que aprofitis aquests anys de calor.