Wednesday, June 15, 2016

fraunhofer energy charts

https://www.energy-charts.de/index.htm
La Max Planck Society for the Advancement of Science és una organització no governamental que té per objectiu donar suport a la investigació bàsica en ciències naturals, ciències de la vida i ciències socials, així com les arts i les humanitats, gràcies al treball de més de 80 instituts Max Planck i una plantilla més de 17.000 empleats fixes.

En contraposició a Max Plank, la Fraunhofer Society for the advancement of applied research té per objectiu donar suport a la recerca en diferents camps de la ciència aplicada, amb projectes principalment patrocinats pels landers i el govern federal de la RFA i per la indústria d'aquest país, gràcies a gairebé 70 instituts i al voltant de 24'000 empleats.

El que avui vull presentar-te és la pàgina Energy Charts de Fraunfofer. Una pàgina que't presenta un munt de gràfics interactius que tenen per objectiu la transparència de les informacions lligades a la producció d'electricitat i els preus del mercat elèctric a la RFA. Aquestes dades són recollides a partir de diverses fonts neutrals pels científics de l'Institut Fraunhofer de Sistemes d'Energia Solar ISE i compren el període que va des de 2011 fins al present.


Val la pena passar-s'hi per saber de què estem parlant realment quan ho fem de la transició energètica a la RFA. No deixis de fer-ho!

No comments: