Sunday, May 29, 2016

el refugi äscher

El refugi Äscher, a la regió de l'Alpstein, a Appenzell, va tornar a obrir a principis de mes de maig. Si al principi només era una cabana freqüentada per ermitans i ramaders, cap el 1800 van començar a vendre begudes i menjars. La iniciativa va tenir un cert èxit i, cap el 1900, la cabana es va ampliar i es va transformar en un refugi de muntanya. Cent anys més tard, gràcies a internet, s'ha convertit en un centre d'esport de masses.

Personalment, estic convençut que el refugi Äscher ha estat construït amb la idea de mostrar-nos com n'és de complicat entendre la vida.  Per exemple, el preu per passar la nit amb esmorzar i taxes és de 45 CHF per adult: ok, no hi han dutxes i et demanen que't portis les tovalloles de casa, però ... on pots anar per aquest preu a una vila?

Una altra cosa és que veus que tanquen una botiga a la vila i l'expert markèting que hi ha a tots els grups d'amics et surt amb que això s'explica perquè no estava ben situada en relació a les zones de pas dels clients potencials ... I el refugi Äscher doncs? Com es fa que sempre estigui tot reservat estant lluny de tot arreu!


No comments: