Monday, June 12, 2017

l'apocalipsi segons apple


Apple: WWDC 2017 - Appocalypse, 05.06.2017, Youtube

Un company de la feina va passar-me aquest vídeo que Apple va passar a la Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) d'enguany.

Presse-Citron publicava el dia després de la seva publicació un article d'Emmanuel Ghesquier que, després de bromejar demanant als programadors d'Apple que salvin el món (... després de haver-lo destruït!) es demana si Apple considera als seus clients com una mena de zombis, incapaços de trobar una adreça si no és amb el suport de les seves aplicacions (jo afegiria, incapaços de perdre's sense Apple Maps), o a la canalla com un col·lectiu estúpid, incapaç de distreure's sense les aplicacions de la seva firma ... I es demana si els dirigents de Apple han entès que estan vivint en una època on hi ha un nombre creixent d'usuaris que estan començant a veure amb simpatia la desconnexió i deixar de banda una sobredosi de tecnologia que no aporta cap valor afegit a les seves vides.

Afortunadament, tenim Facebook, WhatsApp, Youtube i les pàgines de les televisions i dels diaris carregades d'imatges, de vídeo (4K, 8K) i de só perquè la majoria de la penya segueixi considerant interessant canviar el seu smartphone per un altre de més potent. Seguint la tradició, Apple donarà un cop de mà canviant els formats dels fitxers i afegint nous connectors incompatibles amb els precedents. Els seus clients ho adoren. També Samsung i els altres fabricants de smartphones adoren copiar tot el que fan a Apple.

No comments: