Friday, November 30, 2018

dropkick murphys - the season's upon us

Dropkick Murphys - The Season's Upon Us, Youtube, 03.12.2012

9 comments:

Israel Hands said...

Entre el Fairytale of New York dels Pogues i el tema que proposes avui,trobo que t' estas preparant per a les festes nadalenques.Et confessaré una cosa: aquests són dos dels temes que sonen a casa mentre fem el guarniment (sí tio,encara estem així) de nadal.Altrament,el video dels Murphy' s és un dels més divertits que han fet aquesta penya,on no falten tots els tòpics en clau d´humor (m´encanta quan el capellà s´està pulint els calers de l´esglesia al pòker.I,ja per curiositat,aquest tema dels Damned també el fem sonar.Salut i bona música,amic.

Antoni said...

No conec el video dels Murphy's .. el podeu compartir? :)

Israel Hands said...

És el mateix video que pots veure en aquest post.

Roy Batty said...

Benvingut, Antoni. A més del suggeriment d'en Hands, pots punxar al 'logo' de Youtube al vídeo. Et dirigirà a Youtube i, des d'enllà, pots compartir el vídeo amb qui vulguis.

Roy Batty said...

Hello, Hands. Nosaltres no hem començat encara a "guarnir". Però haurem de començar a fer-ho. En attendant, sí que he començat a programar un xic de temes al bloc per a començar a donar-li l'ambient propi de les festes. No gaires, però sí alguns coneguts. No havia pensant en els Damned, però mentiria si et digués que no havia pensat en el Don't Shoot Me Santa de The Killers. Però sé que hi ha penya que no m'ho perdonaria. També havia pensat en aquesta versió divertida de Rockin' Around The Christmas Tree. O el Merry Christmas Baby interpretat per Chuck Berry, però no he trobar res a Youtube que li faci justícia. Aviam que vaig trobant per penjar i fer un xic d'ambient!
Merci pel comentari i records a tothom

Israel Hands said...

Tampoc nosaltres hem començat amb el guarniment,però haurem de fer-ho aviat,que la llista musical va creixent.Salut,Batty.

Roy Batty said...

Pel guarniment d'enguany m'agradaria fer-te la suggestió de no repetir el que vau fer l'any passat. La idea de ficar la figureta d'un conegut polític espanyol donant voltes als camells reials amb el panell de "Dadme algo" no té cap rigor històric i pot incomodar en Sinfu.

Israel Hands said...

Crec que adivino de quin polític es tracta si no para de donar voltes als "camells".Ara be,suposo que en Sinfu està curat d´espants des d'aquell cop que va fer de rei Baltasar a la cabalgata de Sabadell.I no vull parlar de que li feia de patge,que després es rebota per què diu que ens en fotem d´ell.

Roy Batty said...

Ara no recordo qui té les fotos. I em sap greu, perquè sé que a ell li faria molta il·lusió ensenyar-les a la feina i pels pubs de casa seva. Per un moment se m'havia passat pel cap de fer alguna cosa amb PhotoShop. Però recordant que no tinc aquest programa per casa ho he deixat córrer, clar.