Thursday, April 2, 2015

aeroport de zurich: 31.03.2015



No sé si estàs al corrent del mal temps que estem tenint aquests dies a Europa Central. Si durant la nit de dilluns a dimarts ens va caure la pedrada d'una tempesta anomenada Mike, dimarts al migdia va traure el nas una altra que portava el nom de Niklas. No sé si la d'avui també ha estat batejada, però estàvem en visio conferència amb els companys d'Olten i gairebé no ens podíem escoltar a causa del soroll del vent frapant les persianes.

En fi, sé que les imatges d'aquest vídeo li trauran a en Hands les poques ganes que li puguin quedar de prendre un avió. Però crec que val la pena de veure-les. Més que res per realitzar tant el vent que feia a la pista 28 de l'aeroport de Zurich el passat 31.03.2015, com la perícia dels pilots per fer aterrar aquestes bèsties en unes condicions que no eren gens evidents. Ah! I pel que fa a l'autor del vídeo afegir que, malgrat el que pugui semblar, filmava amb trípode!

2 comments:

sinfu said...

Suposo que a l'interior de l'avió passava això, no? Tranqui Hands, sempre hi ha una sortida.

Israel Hands said...

Home Sinfu ,clar que hi ha una sortida però sense paracaigudes no sé si seria massa recomanable.Encara diria més,crec que inclús amb un invent d´aquests em fotria una òstia del dotze.
No sé,però el darrer avió que vaig agafar (i no té res a veure que la seva destinació fos Tirana)va ensopegar amb una depressió una mica llarga,després de d´estar sotracant una bona estona.
En fi que,si ho puc evitar...