Friday, July 21, 2017

ich und kaminski / moi et kaminski (2015)

Ich und Kaminski. Trailer & Filmclips, VIP Magazin, Youtube, 07.09.2015

Aquest vespre, en directe a les 20h50, i a la carta des d'avui fins el proper 28.07.2017, pots veure a Arte-TV un interessant film del realitzador alemany Wolfgang Becker: Ich und Kaminski / Moi et Kaminski (2015). En cas que no te'n recordis d'ell, Becker és el realitzador d'un altre film remarcable: Good Bye, Lenin! (2003).

'Ich und Kaminski' és un film basat en un llibre homònim de Daniel Kehlmann, que tracta sobre l'ambició i la falta d'escrúpols d'un jove periodista que es vol fer ric publicant l'única biografia autoritzada d'una vella glòria del modernisme clàssic ... abans que es mori!

Com encara no he vist el film, et proposo llegir la crítica del llibre que van publicar a Babelio i la crítica del film que va publicar Aude Morin-Veyret a la web Vivreaberlin.com. Contràriament al que trobaràs a algunes critiques (de veritat han vist el film abans d'escriure la crítica?), Kamisnski vivia a Suïssa, així que hi han alguns paisatges i algunes curiositats del film que estan lligades a aquest país.

Aquest matí l'han activat. Al segon vídeo pots veure el film integral en versió en francès fins el 28.07.2017, abans que el tornin a desactivar.

Però si, per la raó que sigui, no pots veure el film, et proposo que no perdis l'ocasió de passejar-te per l'oferta de documentals d'Arte-TV subtitulats en espanyol.


No comments: