Wednesday, August 2, 2017

jordi batallé entrevista a romain puertolas

Jordi BATALLE LOPEZ: Romain Puertolas entrevistado por Jordi Batallé
en Radio Francia Internacional
, Youtube, 08.10.2015

Potser no has escoltat mai les emissions en espanyol de Radio France International. Potser no saps qui és Jordi Batallé. I potser tampoc has sentit parlar mai de Romain Puertolas. Si és el cas (i si no també!) et proposo veure aquesta entrevista lligada a la presentació en 2015 del llibre de Romain: Re-vive l'empereur.

A més de la presentació del llibre, a l'entrevista també es parla de llibres precedents com: L'Extraordinaire Voyage du fakir qui était resté coincé dans une armoire Ikea, dels orígens hispànics de l'autor, del seu pas per Barcelona, on va aprendre el català, etc. Com hi ha temes familiars dels quals l'autor prefereix no parlar et proposaria mirar-te la pàgina que li dediquen a Wikipedia i concentrar-nos en la bio que l'autor publica de si mateix a la seva pàgina, on pots trobar la mesura d'un personatge remarcable.

Com estic segur que ja hauràs trobat Romain tan interessant com jo l'he trobat, pots seguir buscant altres vídeos a Youtube. Per començar et proposo els següents.

No comments: