Wednesday, January 20, 2021

anarquismo en pdf


Aprofitant una operació que em va tenir clavat uns dies a l'hospital i uns altres en convalescència a casa, vaig dir-me que seria un bon moment per carregar les bateries d'una vella tablet de Samsung que corre per casa i llegir-me alguns llibres que feia temps que tenia pendents de lectura.

No sabent quant de temps em prendria la convalescència també vaig dir-me que no estaria malament visitar una pàgina que feia temps que tenia ganes de visitar. La Biblioteca llibertària virtual: Anarquismo en PDF i el seu catàleg de llibres gratuïts en format PDF. En cas que t'interessi et recomano donar-li un cop d'ull car no està gens malament.
Si estàs llegint una versió d'aquesta pàgina i les publicacions que enllaça traduïda a una altra llengua amb Google, et proposo veure en aquest enllaç els enllaços Facebook a les versions anglesa, francesa, portuguesa, italiana o russa que complementen la seva versió en espanyol i en català (valencià i balear inclosos).
Spain Rodríguez: Durruti, Anarchy Comics, Anarquismo en PDF

Buscant a les pàgines del blog d'Anarquismo en PDF vaig trobar un post del 21 de novembre del 2016 que presentava un còmic sobre Durruti creat pel dibuixant underground nord-americà Spain Rodríguez dins de la sèrie: Anarchy Comics. Aquest còmic ha estat traduït a l'espanyol i el pots veure i/o baixar-te'l  en aquest enllaç.

No et passo tots els enllaços des d'on pots trobar aquest equip i els seus grups d'afinitat perquè són una veritable passada. Tanmateix pots visitar aquest enllaç i punxar sobre el que més pugui interessar-te. Tingues en compte però que, alguns dels enllaços, fa temps que no s'actualitzen, i d'altres estan reservats a grups privats.

No comments: