Sunday, July 3, 2022

lectures d'estiu

Image by Gerd Altmann from Pixabay


Potser ja t'has agafat uns dies de vacances, o penses fer-ho aviat. O potser estàs a la platja. O potser no tens pensat sortir i comences a trobar un temps que feia molt que no tenies. Potser fas part d'aquelles persones que no poden imaginar uns dies de tranquil·litat sense llegir un bon llibre.

Si és el cas, i no fas part d'aquells que diuen que la lectura ha d'anar acompanyada del pes de la cultura i l'olor del paper, avui m'agradaria compartir amb tu uns enllaços que et permetran baixar-te tones de lectura gratuïtament sense arriscar-te a fer res que no sigui perfectament legal, ni a omplir el teu suport (e-reader, telèfon, tablet, ordinador...) de virus, ni tones de publicitat de difícil digestió.

En principi son enllaços que he anat recollint des de fa temps, però que no he tingut el temps de ficar en ordre al meu compte a Pearltrees (1), que fa temps que demana que li dediqui un xic d'atenció. Els que comparteixo avui amb tu els he anat recollint (sense massa rigor, és cert) al meu compte a Evernote (2) i els pots trobar en aquest enllaç.

Quan punxis l'enllaç veuràs que, tret dels best sellers d'actualitat, hi ha un xic de tot: antics llibres (clàssics) alliberats dels drets d'autor, nous llibres d'actors novells, llibres recents que els editors posen a disposició gratuïtament, manuals tècnics, cursos de llengües, i un llarg etcètera.

Hi ha tants llibres que no crec que em puguis dir en una setmana si has trobat algun que t'hagi agradat. Però si el trobes, el baixes, el llegeixes i t'agrada, no deixis de dir-m'ho. Segurament és un bon llibre que no he llegit encara o, si ja ho he fet, podem petar la xerrada parlant d'allò que més ens hagi agradat.


  1. Pearltrees: Books
  2. Evernote: it-desk-media-books

No comments: