Friday, March 20, 2015

les ulleres per l'eclipsi en ruptura de stock

Alguns diran que la noticia del dia és l'eclipsi parcial del Sol que, a Suïssa, començarà a les 09:25 i durarà fins a les 11:45, amb una intensitat màxima entre les 10:30 i les 10:36, quan no veurem més del 75% del Sol.

Per a mi la noticia és que, més enllà d'aquells que han vaticinat una catàstrofe  en el subministrament elèctric (segons la velocitat a la qual l'ombra de la lluna reduirà la producció de totes les instal·lacions fotovoltaiques a Europa, abans que tornin a la normalitat), no hagin hagut altres anuncis de catàstrofes planetàries anunciades per Calendaris Maies, Nostradamus, o algun Déu amb ganes de venjança.

1 comment:

Roy Batty said...

Fa una estona que ha passat el moment àlgid de l'eclipsi. I una de les sensacions més decebedores del dia ha estat constatar que, finalment, no hem tingut menys llum solar de la que estem acostumats a tenir habitualment en aquesta època de l'any.

Només me queda el trist consol de haver escoltat a la ràdio que la penya que s'ha anat a veure l'eclipsi a les Faroe Islands s'ha trobat amb el cel cobert ;D