Sunday, October 11, 2015

the khan academy

Salman Amin Khan (1) és un enginyer que va crear en 2006 una organització d'aprenentatge online gratuït, que té com missió "proporcionar una educació d'alt nivell per a qualsevol persona, a qualsevol lloc del món".

Aquesta organització, la Khan Academy, està associada a institucions com la NASA, el Museu de Art Modern de Nova York, l'Acadèmia de Ciències de Califòrnia i el prestigiós Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT)

Des del gener de 2013, els vídeos i recursos també estan disponibles en espanyol, gràcies a la col·laboració de la Fundació Carlos Slim.

El nivell dels vídeos de la Khan Academy és remarcable: pots veure alguns exemples al canal youtube dels projectes de l'acadèmia. En primer lloc, les instruccions són clares i de fàcil comprensió. En segon lloc, l'acadèmia dona molta importància a que qualsevol explicació, per complexa que pugui ser, estigui acompanyada d'unes explicacions gràfiques que permetin visualitzar l'idea que es transmet, alhora que ajudin a la seva comprensió. Finalment, els continguts inclouen molts temes diferents: matemàtiques, ciències, programació, historia, art, economia, ...

I tot plegat, gratuïtament i sense publicitat i obert a totes les edats.

Doncs bé, la noticia del dia és que fa pocs dies han tret la versió beta d'una aplicació per Android i que et pots inscriure com a beta tester des del teu compte Google i transmetre la teva opinió i les teves remarques a l'equip de desenvolupadors. T'hi animes?

No comments: