Wednesday, February 14, 2018

jill henessy

Jill Hennessy - 4 Small Hands, Youtube, 06.07.2009

Un dia estava veient una enèsima reposició d'un episodi d'una sèrie que m'agradava molt: Law & Order. Era un episodi d'una de les temporades on Jill Henessy interpretava l'assistent del fiscal, abans de ser reemplaçada per Carey Lowell, que seria reemplaçada més tard per Angie Harmon, ... Ouf !

També ha treballat a una pila de films, entre ells Robocop 3 que, no havent pogut suportar el primer, vaig guardar-me molt de veure.

Doncs resulta que, a més de tenir una germana bessona, doctorada en literatura francesa, i de la que no estic autoritzat a passar-te el seu número de telèfon, Jill Henessy també cantava. I crec que no ho feia gens malament. Malauradament no tinc noticies de que també fos autora de molts temes i, pràcticament tot el que he trobat, són covers d'altres autors.

Si et passes pel seu canal a youtube, trobaràs alguns dels seus temes. I si fas una recerca per youtube, trobaràs alguns directes amb vídeos de baixa qualitat o còpies d'àlbums que han pujat alguns dels seus fans: per exemple, 10,000 Miles.

No comments: