Tuesday, August 4, 2020

psychology for elderly

Cosmic Psychos - The Man Who Drank Too Much, Youtube, 30.01.2013

Com m'explicava la tia Emma en una de les seves llargues trucades setmanals, un vell amic la va trucar fa uns dies demanant-li ajuda per superar un període de depressió que havia començat el dia del seu aniversari.

Com la tia Emma fa molts anys que no es dedica a la psicologia, va reflexionar un moment sobre el tractament que podia aplicar per calmar el seu neguit. Va començar per proposar-li veure el vídeo d'una banda de punk rock força coneguda a Austràlia durant els 1980's-1990's: Cosmic Psychos (aka Spring Plains). I un cop ho va fer, el vídeo d'aquesta banda amb el que tanco el post (veure fins el final).

Per acabar, la tia Emma li va explicar quin era el missatge que havia de retenir: No importa els anys que tinguis, ni com hagi envellit el teu cos. Sempre pots seguir fent l'idiota amb els teus amics de sempre, agafar una bona taja de birres i passar-t'ho tan bé o millor que abans. I si, com en el cas dels Cosmic Psychos, pel camí s'han quedat alguns vells amics, altres vindran a omplir el seu buit. Deixant el més important per la fi, va afegir: si entre els nouvinguts et trobes amb un imbècil com el de les 'grenyes' del darrer vídeo, mira de comptar fins a 100 abans de no fotre-li un bon mastegot.

Cosmic Psychos - Fuckwit City, Youtube, 13.09.2015

No comments: