Wednesday, November 23, 2016

karin de miguel wessendorf - less is more



Karin de Miguel Wessendorf és una periodista i autora independent de documentals. Va néixer a Barcelona el 1974 i va estudiar filologia i ciències de comunicació a Barcelona, Munic i Colònia. Des del 2008 treballa com a autor de documentals de televisió i ràdio sobre temes socials i ambientals per WDR, SWR, NDR, ARTE i altres organismes públics de radiodifusió.



Dissabte passat van passar a Ushuaia-TV: Weniger ist mehr - Die Grenzen des Wachstums (ang. Less is more – The limits to growth and the better life) un documental realitzat en 2013 que vaig trobar molt interessant. 

Encara que, per desconeixement o per no sortir de la línia del discurs del documental, Karin evita comentar els conflictes entre els grups lligats a la Décroissance à Lyon, m'agradaria destacar la presentació del grup lligat a la revista La Décroissance. També m'agradaria remarcar la presentació que fa del moviment a BCN, bàsicament al barri de Gràcia, i el famós mas de Collserola. 

Si et defenses en la llengua de Goethe pots punxar per veure el documental en aquesta adreça: Weniger ist mehr - Die Grenzen des Wachstums. Si prefereixes veure la re-emissió en francès del documental a Ushuaia-TV i et lleves d'hora pels matins, pots fer-ho des d'aquesta adreça: tv-programme.com/ushuaia-tv en aquests horaris de re-difusió:
  • Divendres 25 Novembre 2016 À 06:55
  • Dimecres 30 Novembre 2016 À 06:00
  • Diumenge 4 Desembre 2016 À 07:00
  • Dijous 15 Desembre 2016 À 06:00
I cas que trobis una versió en anglès o amb subtítols en una altra llengua, no deixis de passar-me un missatge, ok? 

No comments: