Friday, March 31, 2017

free stock photos

author: Joanna M. Foto (freestocks.org)
Si tens pensat fer-te uns calerons amb el teu blog, o crear una pàgina web amb finalitats comercials, utilitzar el motor de Google per buscar imatges i integrar-les després al teu blog o a la teva pàgina pot no ser una bona idea, a causa dels drets d'autor que són propis a la majoria de les imatges. Ja fa temps que vam veure en aquest blog com utilitzar biblioteques d'imatges lliures de drets, com ara el banc d'imatges de Getty Images o les imatges d'alta qualitat de Pixabay.

Avui m'agradaria compartir amb tu una altra adreça on ports trobar-ne d'altres: bootstrapbay.com, un site on, a més de proposar-te temes i plantilles per al teu projecte web, té una secció anomenada free-stock-photos, on trobaràs força enllaços a sites on hi han imatges lliures de drets d'autor.

De totes maneres, si necessites imatges, buscadors o eines pel tractament de les imatges, pots trobar un resum als meus enllaços a pearltrees.com. I gràcies de no oblidar de senyalar-me qualsevol oblit o qualsevol enllaç que hagi deixat de funcionar.

No comments: