Wednesday, May 10, 2017

un atles 3D desenvolupat per una empresa de sallent

No sé si has escoltat alguna cosa d'aquesta petita empresa de Sallent: Planet Factory. Es dedica a crear apps per smartphones destinats a la canalla: el nostre amor per a l'exploració, el descobriment i l'intercanvi ens ha inspirat per ajudar als nostres nens a explorar, descobrir i experimentar el món que ens envolta d'una manera segura i creativa.

La presentació dels objectius de l'equip segueix així: El nostre enfocament per a la creació de contingut és acceptar que hi ha vàries maneres d'aprendre i, per tant, poder oferir diferents solucions que permetin als nens maximitzar el seu potencial. Els estils d'aprenentatge inclouen conceptes com: Intel·ligència logicomatemàtica, espacial, lingüística, corporalcinestètica, musical, interpersonal, intrapersonal i naturalista.

Personalment, vaig descobrir-los a una publicació mexicana: La Letra Roja, que presentava la seva darrera aplicació: Atlas 3D: la nueva app para aprender geografía. Després vaig passar-me per Google Play i vaig trobar un munt d'aplicacions. Semblen força interessants. Aviam quan trobo un moment per donar un cop d'ull. Si tu ja ho has fet, et proposo de deixar algun comentari.

No comments: