Tuesday, March 13, 2018

alex eslam

Migros Sélection - De l’exceptionnel pour chaque jour, Youtube, 02.05.2017

Aviat farà un any, coincidint amb el llançament d'una nova gama de productes, la cadena suïssa de supermercats Migros va penjar aquest vídeo a Youtube.

Encara segueixen passant aquesta publicitat a la TV suïssa i, cada cop que passen l'anunci, segueixo demanant-me com diable està fet ... Quin és el missatge vehiculat per l'anunci és per a mi un altre misteri car, personalment, trobo que la desaparició dels convidats, i la mirada inquietant de l'amfitrió al final de l'anunci, no m'inciten a consumir cap dels productes alimentaris que s'han servit a taula. Clar que, tampoc no hauria d'excloure que, tot plegat, no sigui sinó una touche d'humor macabre, molt apreciat pel public suís alemany. En qualsevol cas, des d'un punt estrictament tècnic, trobo que l'anunci està remarcablement ben fet.

No ha sigut fàcil trobar qui era el realitzador de l'anunci. Vaig trobar una pàgina d'Alex Eslam, amb alguns dels vídeos publicitaris que ha fet (i que et recomano veure!) al site d'una agència d'Hamburg: Elemente. Però si has punxat el darrer enllaç, ja hauràs vist que ja no sembla fer part del staff de l'agència. També he vist una pàgina al seu nom a una filial a Berlín (ciutat on resideix) d'una altra agència amb seu a Hamburg: Markenfilm.

De totes maneres, et recomano anar a veure els treballs que ha publicat a la seva pàgina a Vimeo, on també trobaràs la seva bio.

No comments: