Thursday, March 15, 2018

puigdemont en suisse

Puigdemont en Suisse, RTS, 15.03.2018

Invité à venir en Suisse dans le cadre du Festival international et forum sur les droits humains (FIFDH), Carles Puigdemont a cité le pays en modèle (cliquez ici pour voir l'interview complet)

5 comments:

Israel Hands said...

Seguirà les passes de l´Anna Gabriel i es quedarà aquí,o tornarà a Bèlgica?.I és que ser veí teu dóna molt de prestigi,encara que ells no ho sàpiguen.

sinfu said...

Encaran faran president al David...

Roy Batty said...

Quan l'entrevistador li fa la pregunta de si té pensat demanar l'asil quan arribi a Ginebra (l'entrevista es va fer a Brussel·les) i fer part de la llista d'insignes asilats que ha tingut aquest país, obrint un compte al mateix banc que ho va fer Lenin o acabar sent enterrat al costat de Bakunin, Puigdemont va respondre que ell no té res contra la birra Boxer però que li agraden molt més les birres belgues. Es una traducció un xic lliure de l'entrevista, preo que resta fidel -més o menys- al seu contingut.

Sobre lo de ser president ... Dir que no en vull ni sentir parlar de ser-ho de l'escala on visc. I amb aquest comentari, espero deixar les coses clares.

Israel Hands said...

Potser a en Puigdemomt li ha vingut al cap certa lectura de Lord Byron i s´ha repensat això de quedar-se pel teu veïnat.

Roy Batty said...

Wow, Hands! N'havia escoltat parlar molt, però mai l'havia llegit. He començat a fer-ho, però necessita temps i ho faré quan tingui un moment per fer-ho tranquil.
Pel que fa a Puigdemont ... Bé, ja saps que han tantejat a les autoritats judicials per veure si el poden extradir, però les autoritats helvètiques han respost que si és per delictes d'opinió, ni entren en matèria: Carles Puigdemont à Genève: la visite qui fait «grincer les dents» en Espagne.
Altrament, sembla que vindrà per uns dies, una visita que comença diumenge a Ginebra al Festival de Cinema i Fòrum de Drets Humans, on projectaran un documental de 56' que va passar Arte-TV sobre el 1er d'Octubre. En aquests enllaços pots veure el trailer i el documental ...