Wednesday, March 21, 2018

martin heck - south america

Timestorm Films: Patagonia 8k, Youtube, 01.08.2015

CALBUCO from Martin Heck | Timestorm Films on Vimeo, 22.04.2015

Timestorm Films: NOX Atacama 8K, Youtube, 29.08.2017

Una nova entrada amb vídeos de Martin Heck i de la seva empresa Timestorm que m'agradaria compartir amb tu i que s'afegeixen a dues de les entrades sobre time-lapse més visitades d'aquest blog:
Patagonia 8K: Com pots veure a la descripció del vídeo a Youtube, va ser rodat amb una càmera de format mitjà i una resolució de 8K , durant 6 setmanes i  més de 7500 km de carreteres entre Santiago de Xile i Punta Arenas, amb la captura de 100.000 fotogrames fixos amb els que s'ha creat aquest time-lapse.

Calbuco 4K/8K. El volcà Calbuco va entrar en erupció el 22 d'abril de 2015. Situat a prop de les ciutats de Puerto Varas i Puerto Montt al sud de Xile. Martin Heck es trobava prop d'un volcà veí Osorno (~ 20 km de distància lineal) quan, després del retorn amb el telefèric i havent embarcat en un ferry que l'havia de portar a Patagònia per filmar el time-lapse que tens amunt, va ser testimoni de l'erupció, i la va filmar en timelapses de 8K i 4K. Pots trobar més detalls a la descripció del vídeo a Vimeo.

Atacama 8K, El desert d'Atacama acull els cels més nets del món, amb estrelles i nebuloses fantàstiques en un dels llocs més desèrtics i silenciosos de la terra. Però el medi ambient és dur. Filmat en temperatures sota zero, en altituds de fins a 5000m en llacunes salades i vessants gelats, Atacama ofereix algunes de les panoràmiques més impressionants del planeta. Pots trobar més detalls a la descripció del vídeo a Youtube.


Aconsellat veure el vídeo en alta definició al teu ordinador!
  1. Punxa la icona Youtube per obrir aquesta pàgina
  2. Ara punxa l'engranatge i selecciona la qualitat (1080p està força bé)
  3. Punxa el quadrat que tens més a la dreta per veure el vídeo en full screen,

No comments: