Tuesday, March 21, 2023

respect



Cada cop que sento als grans gurus al servei del liberalisme i els seus discursos carregats de cinisme cridant-nos a sortir de la nostra "zona de confort". O cada cop que sento a ministres o membres dels consells d'administració de les organitzacions patronals parlant-nos d'allargar l'edat de la jubilació, em venen al cap imatges com les dels vídeos que avui he compartit amb tu i em demano quants d'entre ells serien capaços de treballar durant una sola hora en aquestes condicions.

Conec la resposta. Però també seria important que, cada cop que ens venen amb aquest tipus de discurs, els recordéssim que la gent que fa aquest tipus de feines mereix el més gran dels respectes.




1 comment:

Israel hands said...

No puc estar més d'acord amb tu.Sense algú que faci aquest tipus de feines l'economía se'n va a la merda.Després et vindrà l' empresari de torn i et dirà què ell és el que genera la riquesa, quan qui la genera és tota la penya què es dedica a aquestes feines, què cada cop menys vol fer algú.Tú ja saps de què va, i jo també.Si tots ens dediquessim a la política, a comptar bitllets, a ser influencers o a xutar una pilota,definitivament el mon s'acaba demà mateix.