Sunday, February 2, 2014

cats on trees: sirens call


Whatever way, the same
Nothing according to plan
If I could just see clearly, into you
The same face every day, the sirens calling away ...

Cats on Trees o, si ho prefereixes, Nina Goerne i Yohan Hennequin,
un duo creat a Tolosa de Llenguadoc ...

2 comments:

Noe said...

Al començament, m'ha cridat l'atenció l'estètica del vídeo: em recordava a Poets of The Fall, un dels meus grups preferits.
Després, l'estil de la noia m'ha fet recordar la Tori Amos, però quan he vist que s'animava... he respirat tranquil·la (ho sento, ho havia de confessar).

I m'he acabat d'alegrar quan he comprovat que el tema em recorda a una cançó de la Lana del Rey però sense veu de fumeta i amb més varietat en la melodia.

No sé ni com ni per què he arribat a aquestes conclusions, però si m'ha fet pensar tanta cosa en tan poca estona és perquè, potser, el grup val la pena.
Seguiré investigant :D

Roy Batty said...

Hein? Quin munt de coses que t'han passat pel cap. Ja m'explicaràs que és el que has dinat avui! XXXD

De Poets of the Fall he de confessar-te que no conec gaires temes. De Lana del Rey, dir que si, que podria ser més variada en els seus temes, però té una veu que, malgrat que si, que sembli de fumeta, m'enganxa molt. Ara bé Tori Amos ... això ja son paraules majors! M'encanta!!!

Tornant a Cats on Trees tinc el sentiment que no han fet gran cosa de més interessant que aquest tema remarcable. Vull dir que, tret d'alguns covers, no he trobat res de francament interessant: ni tant sols al seu canal de youtube. Dit això crec que aquest tema s'ho val.

Gràcies pel commentari i un besote!