Friday, March 18, 2016

30'000 visites. gràcies a tothom per aquests moments

Ahir vaig veure que aquest blog havia superat les 30'000 visites. No us puc amagar que va ser molt emocionant. Més que res perquè, quan vaig començar a escriure en aquesta pàgina, no tenia cap altra intenció que la de compartir amb vosaltres aquells articles que, per una o altra raó, m'havien cridat l'atenció.

I si durant els tres primers anys el nombre de visites estava més o menys limitat al cercle de familiars i d'amics amb els que no he deixat mai de pensar, déu n'hi do com va augmentar des de que vaig començar a publicar el que aquí escrivia a la meva pàgina a Google+ : 475'000 visites a dia d'avui! En fi, no només va augmentar el nombre de visites, sinó que també es va estendre l'origen geogràfic dels visitants. Si més d'un terç provenen de Suïssa, un 17% provenen dels USA, seguit per un nombre més o menys equivalent de visites que provenen de l'Estat Espanyol, la Federació Russa, França i la República Federal d'Alemanya.

En fi, que avui no sé trobar les paraules per descriure l'emoció que sento sabent que, més enllà de la família i dels amics, hi ha penya arreu del món que, en algun moment, ha trobat interessant algun dels articles que he escrit i s'ha pres la molèstia de passar-los pel traductor de Google.

Gràcies doncs a tothom per deixar-me compartir amb vosaltres dues passions: la de llegir i seguir aprenent noves coses cada dia i la d'escriure una part d'allò que he après, a fi de poder-ho compartir amb aquells que estimo i amb aquells als que, no tenint el plaer de coneixe'ls, donen més força a aquestes passions amb les seves visites.

No comments: