Monday, December 26, 2016

in lebanon - during the syrian crisis (2014)


In Lebanon - During the Syrian Crisis, 2014 from Vincent Urban on Vimeo.

Un altre de vídeo de Vincent Urban i Stefan Templer, amb imatges de la vida dels refugiats sirians a la Vall de la Bekaa (Líban). El vídeo ens presenta la Vall de la Bekaa, a només una hora a l'oest de la capital, Beirut, i a pocs quilòmetres de Damasc.

En Setembre del 2012, durant la gravació d'aquestes imatges, els assentaments precaris de la Vall de la Bekaa, acollien més de 130.000 refugiats sirians, que s'hi havien refugiat buscant seguretat. En contrast amb aquells assentaments, el vídeo també recull paisatges propers a la vall i de la vida a Beirut i rodalies que ens mostren el contrast visual i cultural de la situació al Líban.

Durant el seu sejorn al Líban, Vincent i Stefan van estar acollits per l'organització humanitària Medair, que ha estat ajudant els refugiats -principalment amb l'establiment de refugis segurs- des de l'any 2012. Medair és una ONG de confessió cristiana que té la seva seu central a la perifèria de Lausanne. Entre les places de treball que tenen actualment obertes, hi ha una que m'ha semblat força interessant: Information Management Project Manager (GIS) - Zahlé, Lebanon.

No comments: