Wednesday, November 25, 2020

indochine - nos célébrations

Cas que a tu t'agradi la New Wave, probablement no t'interessa saber què és el que jo en penso d'ella. Tampoc jo tindria gaires ganes que m'expliquessis què és el que tu li has pogut trobar. Podria ser però que, en alguns temes molt concrets d'Indochine, ens fiquéssim d'acord en alguna cosa: Nos célébrations, segur que seria un d'ells.

El mes d'agost d'enguany, Indochine presentava les celebracions del 40è aniversari de la banda amb el vídeo amb el que he obert aquest article. Un vídeo protagonitzat per un Nicola Sirkis molt més jove i sense cap de les ganyotes egocèntriques que hom li recorda des dels seus inicis als 1980's.

Nicola viatja en un tren que travessa les èpoques que han marcat els 40 anys de carrera de la banda. Per la finestra desfilen els polítics: des de François Mitterand, fins a Jacques Chirac, passant per Nelson Mandela i fins i tot Donald Trump. El tren continua el seu recorregut per un mur de Berlín caigut a terra, per arribar després al reconeixement del matrimoni per a tothom. El clip també fa un homenatge als artistes Serge Gainsbourg i David Bowie.

Quina llàstima que l'homenatge no s'hagi estès als artistes que han fet aquest vídeo genial del qual, segurament per qüestions de Copyright, només coneixem el nom de la seva productora.

No comments: