Friday, August 27, 2021

josep ramon casals



Avui m'agradaria proposar-te que trobis un moment per admirar el treball brutal de Josep Ramon Casals (1), un altre dels grans professionals formats a l'Escola Elisava.
Dissenyador industrial especialista en tecnologies digitals i 3D, vinculat a l’arquitectura i la construcció per negoci familiar, la meva activitat actual es centra en la reconstrucció de jaciments arqueològics, ciutats i fets passats en dues línies principals de treball: una línia d’investigació i desenvolupament en 3D per establir hipòtesis de construcció per determinar l’evolució urbanística i arquitectònica d’un lloc; i una altra d’il·lustració i difusió de llocs i ciutats en un moment molt concret, o de fets històrics esdevinguts. Col·laboro amb la Universitat de Barcelona i amb diverses publicacions.
Poca cosa més puc afegir si no insistir que visitis els enllaços que et passo a continuació. Paga molt i molt la pena de veure els seus treballs. I, mentre ho fas, no oblidis tot el treball de documentació que hi ha al darrere de cada imatge. Senzillament impressionant!

Enllaços a visitar: Home page, Instagram, ArtStation, Pixels, Twitter, Facebook, LinkedIn


  1. Josep R. Casals, La finestra lectora, 29.03.2021

No comments: