Monday, December 9, 2013

cançó per un funeral ?



Un company escocès de la feina va haver d'agafar un vol a Londres aquest cap de setmana per anar al funeral d'un amic: un vell company de l'escola, music de professió, que s'havia matat en un accident de carretera a Eslovènia. M'estava parlant de la cerimònia mentre ens preníem un cafè quan, de cop, comença a riure: "Saps que va ser el millor de la cerimònia?", me diu. "Doncs que, quan es van acabar els discursos, un tio que havia tocat amb ell va seure al piano que hi havia a la sala i es va ficar a tocar la versió lenta de: Always Look On The Bright Side of Life", "I tot d'un cop, ens vam trobar tots, familia i amics, cantant el tema!. Va ser molt al·lucinant".

Francament, no m'havia imaginat mai que Always Look On The Bright Side of Life fos un tema adequat per un funeral. I en realitat, no sé perquè. La veritat és que, en la mesura en que hom pugui sentir res durant el seu propi funeral, crec que me faria il·lusió que el meu es passés d'aquesta manera.

6 comments:

Israel Hands said...

En sentir aquest tema és inevitable que et vingui al cap els Monty Python i,ja de passada,tot el film de la vida de´n Brian.I també inevitable que se t´escapi un somriure...encara que siguis a un funeral.potser ja era aquesta la idea.

Roy Batty said...

Pel que va dir-me el company, no era ben bé un funeral irlandès. Però vaig trobar l'idea igual de genial.

Israel Hands said...

Home,doncs si.Més que res per què estem acostumats a un altre tipus de funerals que no tene gens a veure amb el que expliques...ni tampoc amb aquest

Roy Batty said...

Home, jo el que us agrairia és que, pel que me pertoca, miréssiu de comprar una llauna de Nesquik instantani per les meves cendres: més que res, per allò de un peu de poésie dans ce monde de brutes

Israel Hands said...

Has pensat mai que potser quan et pertoqui,ja no existirà el Nesquik Instantani?

Roy Batty said...

De veritat que t'agraeixo molt el comentari, Hands. Però estaràs d'acord amb mi en que és millor buidar una llauna de Nesquik instantani que pensar en repartir les cendres en càpsules de Nespresso i anomenar la cerimònia: relaxing cup of Café Con Leche in Sancho de Avila.