Tuesday, January 10, 2017

misanthropist's travel guide


S'han acabat les festes i ara començaran les noticies del retorn de l'actualitat política, de les pujades de preus, etc. ... Cas que estiguis en un punt de no retorn i hagis decidit que ja no vols tornar a saber res més de la humanitat, la penya de RealLifeLore ha pensat en tu i ha publicat aquest vídeo:  How Far Away Can You Get From Everybody Else? 

No estic molt segur de que deixar Noubarris per anar a Tristan da Cunha sigui una bona idea, però tinc un amic que se'n va anar a viure a Cerdanyola i ho porta força bé.


La reforma d'una casa abandonada de Dundas Harbour, a Devon Island, també podria ser una idea. Però si l'obertura del pas del nord-oest pot acabar justificant la reconstrucció de l'antic port i l'arribada de nous colons. 

Una altra possibilitat seria la de comprar-te un poble a Espanya o, millor encara, una segona residència a Catalunya. Podries gaudir d'una soledat total entre setmana i amagar-te a la cava solament durant els caps de setmana i les vacances. Perquè anar a viure a l'altra punta del món si, gràcies a la política territorial, tens tot un país despoblat a la teva disposició?

No comments: