Tuesday, December 12, 2023

all the light we cannot see

Netflix España - La luz que no puedes ver | Tráiler oficial, YouTube, 03.10.2023


Potser feia temps que t'estaves demanant perquè seguies pagant l'abonament de Netflix. Si encara segueixes abonat et proposo que, abans de prendre una decisió, vegis aquesta minisèrie de 4 episodis: All the Light We Cannot See (1).

Com mereixeria la tortura si et fes el mínim spolier, només et diré que feia molt de temps que no m'emocionava tant amb una sèrie: i en veig unes quantes sempre que trobo el temps de fer-ho!

Deixa'm afegir dues coses més. En primer lloc que, just abans de veure la sèrie, no deixis de donar un cop d'ull al vídeo amb què tanco el post d'avui: segur que la sèrie encara t'agradarà més quan recordis el que has vist. En segon lloc, al final del 4at episodi de la sèrie, no tinguis gens de pressa en tancar la TV o en fer zapping car, al final del film, trobaràs unes imatges impressionants del nivell de destrucció en què la guerra va deixar Saint-Malo. Si has visitat aquesta ciutat, no podràs sinó admirar el treball d'aquells que la van reconstruir i la van deixar com avui la coneixem.

Netflix Latinoamérica - La luz que no puedes ver | Detrás de cámaras, YouTube, 19.09.2023


  1. Wikipedia: All the Light We Cannot See [en] [fr] [es] [ca]

1 comment:

Israel Hands said...

La veritat és què la vaig començar a veure amb il·lusió, però se'm va caure el mon als peus quan van començar a parlar i ho feien...en anglès. Al marge de l'argument, penso què una bona sèrie hauria de ser fidel a les diferents llengües què hi poden intervenir. Com jo, de ben segur què n'has vist unes quantes on això es respecta.