Monday, January 27, 2014

stefano tagliafierro: la pintura en moviment



M'agradaria compartir amb tu aquest aquest curt de Rino Stefano Tagliafierro. M'ha semblat impressionant com l'autor ha transformat el moment a través del moviment, donant una nova vida a una selecció del millor de l'historia de l'art, i així reeixir a crear una increïble síntesi de poesia i de bellesa. Veient aquestes imatges realitzo de nou la càrrega emocional que explica el síndrome de Stendhal:
J’étais arrivé à ce point d’émotion où se rencontrent les sensations célestes données par les Beaux Arts et les sentiments passionnés. En sortant de Santa Croce, j’avais un battement de cœur, la vie était épuisée chez moi, je marchais avec la crainte de tomber. Stendhal: Rome, Naples et Florence, éditions Delaunay, Paris - 1826, tome II, p. 102
Beauty és un dels darrers treballs (potser el millor) de Rino Stefano Tagliafierro, però no l'únic.  Si vols veure altres treballs d'aquest realitzador: curts, dels comercials, musicals, experiments, etc. et proposo visitar la seva pàgina personal, el seu canal youtube o els GIF impressionants del seu espai a tumblr.

No comments: