Monday, January 6, 2014

on the road again ...



He escollit el tema On the road again de Willy Nelson (el monstre de l'Outlaw Country), per il·lustrar el retorn a una activitat bloguera que he ficat entre parèntesi durant gairebé mig mes. Però la veritat és que no he parat.

He escoltat molta musica i he seguit completant la meva playlist a youtube: just mencionar les més recents, com ara les de Mesillsa Etheridge, Joshua Radin o Sarah McLachlan. Afegir que m'ha fet molta il·lusió crear unes llistes recordant uns bons documentals: Cosmos (Carl Sagan , 1980, anglès VSOF, espanyol) o, en un altre registre, Miracle Planet (1988, francès: en espanyol es va traduir com 'Planeta Milagroso').

He ficat al dia el meu perfil a IMDb amb els vídeos que corrien per casa: en DVD, o gravades a la TV ... però també les que, amb el temps, s'han acabat fent mistos a les K7's VHS. El resultat és massa heteròclit i no m'ha acabat de convèncer: netejaré la llista un dia que trobi el temps i les ganes. També he creat un compte a la versió espanyola de allocine: sensacine, t'invito a donar-li un cop d'ull.

I parlant de cinema, dir que he aprofitat per veure uns quants films. Entre ells dos de Nicolas Cage que no havia vist i que es deixen veure: Seeking Justice (2011, 'El Pacto') i Stolen (2012, 'Contrarreloj'). Ara bé, un film que m'ha agradat molt i que't proposo de veure és: Now You See Me (2013, 'Ahora me ves ...').

Però on m'he passat més temps és en la configuració d'un Media Center basat en una TV Panasonic TX-28LK10F vella de 14 anys, un equip Kenwood Midi vell de més de 30 anys i un obsolet portable ACER 5710, utilitzant com a telecomanda una aplicació Android instal·lada als phones. Pel que fa al software, he estat fent proves i m'he decidit XBMC i Windows Media Center, configurant la mediateca amb programes com ara Media Center Master o YAMMM (tests en curs) de manera que funcioni indistintament amb l'un o amb l'altre. Tot i que aniré publicant les meves experiències, dir que els primers resultats son força satisfactoris. En tot cas, m'han permès d'enviar al reciclatge un vell lector/gravador de DVD, i pel que fa a la cadena Kenwood, el sintonitzador i el lector de CD's.

La darrera activitat d'aquests dies té a veure l'ampliació de la lliure circulació dels ciutadans de les darreres incorporacions de la UE, la crisi a França i, en conseqüència, la vaga de robatoris que hem tingut al barri. Al bloc on visc ja ens han visitat unes quantes vegades. Més recentment han entrat a la veïna del costat i, a la del davant, dos cops en dues setmanes. En fi,que, instal·lant alarmes a casa ,me sentia una mica com na Lisbeth Salander, quan es dedicava a instal·lar el sistema de seguretat a la cabana que compartia amb el Mikael Blomkvist a la primera entrega de Millenium.

Un nou any ha començat. Que'ns sigui lleu!

2 comments:

Israel Hands said...

Veig que has estat ocupat a base de be convertint casa teva en una especie de laboratori NASA (alarmes,adaptació multimèdia,etc.Suposo que és el que té ser un replicant com tú.En fi,que aprofito per a desitjar-te un bon any 2014,Batty.I para compte amb els lladregots!

Roy Batty said...

Bon 2014 també per a vosaltres !!! I pel que fa al 'laboratori' ... del professor Bacterio (ho estaves pensant, confessa-ho) avui li he afegit el darrer modul i demà faré les darreres proves. Seguiré informant.