Monday, June 15, 2020

neko case - man

Neko Case - Man, Youtube, 11.06.2016

Un vídeo remarcable sobre un tema de Neko Case. Sobre la lletra, vist els comentaris que la penya ha deixat a Youtube, dir que la cosa va per barris. Personalment, només puc dir que em demano si tots hem sentit el mateix tema.

Sobre el vídeo ..., imagino que el personatge del Roller Skater, amb slip i mitjons d'oferta d'Alcampo que comença el vídeo gratant-se el darrere amb naturalitat, deu fer referència a un heroi mitològic de Marvel que et trau la guitarra que abans t'ha donat i que només recuperaràs quan pugis unes escales, sempre i quan portis la mateixa marca de mitjons que ell.

Sobre la canalla ..., sembla que, com no tots els pares estaven disposats a comprar una roba "informal" que valia una fortuna, alguns dels nens s'han vestit amb el que han trobat per casa, adoptant un look Pedralbes friendly. Hi ha qui diu que hi ha moments en què no saps si estan més cansats que avorrits. Però també és veritat que, després de veure'ls, et mires amb uns altres ulls els teus antics companys de classe.

Sobre la coreografia de Jason Myhre, dir que la veig molt en fase amb la seva remarcable carrera en films que no crec que tinguis l'oportunitat de veure ni a Telecinco en horari de matinada. Destacar també tot el meu reconeixement al realitzador: Austin Vesely que, acostumat al rodatge d'infumables, ha demostrat tenir una habilitat remarcable per canviar ràpidament de pla a cada cop que la coreografia de Myhre feia figa. 

En fi, prou crítiques. Espero que t'agradi per començar el dia no sé si amb canya ... però segur que amb molta conya!

No comments: