Wednesday, January 3, 2024

nasa's curiosity mars rover - bagnold dunes



Avui m'agradaria compartir amb tu un vídeo fet a partir de les imatges capturades el 18.12.2015 per la càmera del NASA's Curiosity Mars rover. Pots trobar informació més detallada sobre el lloc des d'on es van capturar i sobre com en aquesta pàgina: Full-Circle Panorama Beside 'Namib Dune' on Mars.

A la mateixa pàgina també trobaràs una imatge que et permetrà fer una navegació interactiva en 360° a la mateixa zona (veure instruccions just abans del vídeo que tanca el post), o baixar-te la fotografia original en format JPEG si et diu d'utilitzar-la com a fons de pantalla del teu ordinador.

També pots fer la navegació interactiva de la zona coberta per la imatge a YouTube al vídeo del Jet Propulsion Laboratory que pots trobar a continuació, seguint aquestes instruccions:
  • Utilitza les fletxes del teclat, o punxa i arrossega el cursor del ratolí per moure la vista cap amunt/avall i dreta/esquerra.
  • En cas que el moviment interactiu no funcioni, punxa l'enllaç de la llegenda del vídeo que et portarà al vídeo original de YouTube.
  • Nota important: no tots els navegadors admeten la visualització de vídeos/imatges de 360°. YouTube admet la càrrega i la reproducció de vídeos/imatges de 360° en ordinadors equipats amb navegadors Chrome, Firefox, Internet Explorer i Opera.

NASA Jet Propulsion Laboratory - NASA's Curiosity Mars Rover at Namib Dune (360 view), YouTube, 08.02.2016

No comments: