Sunday, July 20, 2014

juan carlos barba

El Confidencial és un dels diaris més rars que conec. Dic que és rar, perquè és un diari que seria normal a qualsevol país europeu, però no a Espanya. Es un diari que està políticament posicionat en el centre-dreta. I és en aquest diari on vaig tenir la sorpresa majúscula de descobrir el blog d'un economista 'd'esquerres' extraordinari: Juan Carlos Barba

Un economista extraordinari perquè no té una llicència en economia, sinó en farmàcia: el que fa que ell prefereixi presentar-se com analista económico.

Un economista extraordinari perquè la seva formació en ciències li permet interpretar les variables econòmiques des d'una perspectiva que va atreure'm des del primer moment. Un economista extraordinari perquè no es dedica solament a interpretar la realitat sinó que, per mitjà de colectivoburbuja.com, intenta fer el possible per canviar-la. Un economista extraordinari, perquè expressa en un diari de centre-dreta unes opinions allunyades de la línia editorial d'aquesta publicació, guanyant-se el respecte d'aquells que no comparteixen les seves idees.

M'agradaria invitar-te a descobrir en Juan Carlos a través d'aquests enllaços. En primer lloc a dos blogs: Colectivo Burbuja i El Confidencial. Seguidament a dues entrevistes: Colectivo Burbuja i Ivoox. Però el que t'aconsello de veritat és la lectura de dos dels seus darrers articles a El Confidencial:

No comments: