Friday, July 4, 2014

panoramic views of mars

http://www.360cities.net/embed_iframe/mars-panorama-curiosity-solar-day-647

Et proposo de punxar aquesta imatge i desplaçar-te amb el cursor enfonsat al seu interior. Es tracta del darrer panorama creat per Andrew Bodrov (veure Universe Today) a partir d'imatges preses pel Curiosity a Mart al cràter Gale el 01.05.2014 (punxa aquí si vols veure altres vistes panoràmiques!).

Espero que't doni la mateixa sensació de ser-hi enllà que jo he tingut. En particular si punxes els enllaços que't mostraran una visió nocturna del cel de Mart que he trobat impressionants.

Gaudeix d'aquestes imatges, perquè els enginyers de la NASA han descobert que les rodes de l'enginy presenten un estat avançat de desgast. Per abaixar la pressió sobre les rodes, els enginyers el fan avançar en marxa arrere en direcció al Mont Sharp.

1 comment:

Roy Batty said...

No trobo les paraules per descriure el que he sentit "passejant-me" per Mart amb aquestes imatges. Per no parlar de la bellesa del cel de les seves nits.

Proba a fer-ho apagant les llums i no deixant més que la pantalla, aïllant-te de tot soroll. Es una experiència extraordinària!