Friday, July 6, 2018

flipboard - els meus magazines

View my Flipboard Magazine.
View my Flipboard Magazine.
View my Flipboard Magazine.

A mesura que vaig llegint coses m'agrada guardar la ressenya dels articles que per una o altra raó m'han interessat o que llegiré més tard. Una aplicació de les moltes que t'ho permeten fer és Flipboard, que et permet seleccionar les notícies que t'interessen i confeccionar amb elles un magazine personal que és super agradable de fullejar a un smartphone o a una tablet, també al navegador del teu ordinador Linux, Windows o iOS.

Pots trobar tres exemples d'aquests magazines aquí amunt i, en cas que t'interessi seguir-me, no dubtis en subscriure't.

7 comments:

Israel Hands said...

Una bona manera de convertir-te en editor.

Roy Batty said...

Hahaha ... No, home. Es una mena de biblioteca d'articles que m'han cridat l'atenció per algún motiu i de compartir-los.

Roy Batty said...

En fí, mentre al Parlament europeu no tornin a la càrrega amb una altra "feixistada" com la que tenien preparada, són coses que encara es poden fer.

Israel Hands said...

Be,mentre el Parlament Europeu s´ho repensa,he provat amb un magazine que he titulat "Geografia"(of course),però no sé si ho faré prosperar molt.Això necessita el seu temps.

Roy Batty said...

Si et carregues una extensió 'flipboard' al navegador, cada cop que trobis un article interessant el pots afegir automàticament al teu magazine. Ves fent proves i, quan estiguis satisfet del resultat, no deixis de passar-me l'enllaç. Segur que tindré moltes coses a aprendre!

Israel Hands said...

Provaré.no ho dubtis.Encar,però m´he de familiaritzar

Roy Batty said...

La veritat és que no has de fer gran cosa. Només enregistrar els articles que et diguin alguna cosa o que vulguis compartir. Si, passat el temps, ja no els trobes tan interessants com al principi, sempre pots fer una purga i guardar els més interessants.