Wednesday, July 18, 2018

merle haggard and willie nelson

Merle Haggard and Willie Nelson - Okie from Muskogee, Youtube, 21.03.2011

Avui m'agradaria compartir amb tu un vídeo que m'emociona cada cop que el veig. Merle Haggard i Willie Nelson, interpretant en un live del 2009 un tema que Haggard va crear el 1969: Okie from Muskogee. No va ser ni el primer ni el darrer cop que tocaven junts, però crec que és un dels que respira més bon rollo.

I no és que a l'enregistrament de It's All Going to Pot hi hagués mal rollo. No el podia haver amb una lletra tan divertida. Tampoc amb Merle Haggard (78 anys) i Willie Nelson (82 anys) fumant-se un joint darrere l'altre a l'estudi de gravació i partint-se el pit de riure.

WillieNelsonVEVO: Willie Nelson, Merle Haggard - It's All Going to Pot, Youtube, 20.04.2015

Merle Haggard ens va deixar l'abril del 2016, el dia del seu aniversari. Un any després, Willie Nelson enregistrava amb el fill d'Haggard (que tocava amb la guitarra del seu pare), al mateix estudi i amb una selecció de les imatges de It's All Going to Pot, un tema emotiu en homenatge del seu amic i el publicava el dia del primer aniversari de la seva mort.

WillieNelsonVEVO: Willie Nelson - He Won't Ever Be Gone, Youtube, 06.04.2017

Merle Haggard va dir que esperava que, quan morís, el món el recordés com "el millor guitarrista de jazz del món a qui li agradava tocar música country". Fa sis anys, que Willie Nelson va escriure el seu testament a una cançó on ens deia quina era la seva última voluntat ...

WillieNelsonVEVO: Roll Me Up and Smoke Me When I Die, Youtube, 19.04.2013

No comments: