Monday, March 11, 2019

civet - you get what you pay for

Civet - You Get What You Pay For, Youtube, 26.08.2011

Civet - Get What You Pay For, Youtube, 13.12.2011

17 comments:

Israel Hands said...

Un cop més Batty,tens un gust excel.lent per a la música,i la Suzi i la Liza van d'acord amb la música que fan. (Suzi Carmichael i Liza Graves al facebook,amb les que m' uneix una amistat virtual XD)La Suzi té ara una altra banda anomenada Turbulent Hearts,però si t'he e ser sincer,em quedo amb Civet.

Roy Batty said...

Venint del meu Jedi Master en matèria musical, no pots imaginar l'emoció que m'ha provocat la lectura del teu comentari, Hands.

Altrament, m'alegra saber que t'uneix una amistat virtual a Suzi i Liza a Facebook. Com no tinc cap compte, vaig buscar a altres llocs i tot el que vaig trobar va ser que Liza havia deixat de publicar a Twitter ja fa anys, mentre que Suzi té una pàgina actualitzada amb els Turbulent Hearts i una pàgina perso on no ha publicat mai res.

Entenc que t'agradi més Civet car, a diferència del tema que he penjat, tenen altres força hardcore. Personalment, Turbulent Hearts no em desagraden, sols que flipo veient el nombre tan baix de visites que tenen els seus temes a Youtube.

Israel Hands said...

Si,és estrany això de les poques visites.De tota manera potser a Los Angeles (d'on són) hi ha saturació de bandes i són poc coneguts.De tota manera fins fa poc es van patejar gairebé tots els clubs de la costa Est del USA amb companys d' escenari tan espectaculars com Svetlanas ,Vigil of War ,o Barb Wire Dolls .Svetlanas són prou bèsties i Alícia Vigil va estar fent bolos amb els mítics Misits,tot i que no em xoca massa. De les tres bandes potser em quedo amb Barb Wire Dolls (què,no t'ho perdis,són de Grècia i rodalies) amb la xipriota Isis Layton al capdavant.

Roy Batty said...

Ouais, he escoltat Svetlanas i Vigil of War i, francament no m'han acabat de fer el pes. Tot el contrari que Barb Wire Dolls, a qui no havia escoltat mai abans i tenen alguns temes francament bons: el que m'has passat i dos altres que també m'han agradat força: World On Fire, i aquest altre L.A

Roy Batty said...

Oh, my God !!!

Roy Batty said...

Sacré Bleu!, havies vist mai aquesta banda? The Venomous Pinks

Israel Hands said...

Hahaha,Barb Wire Dolls a un d'aquests concursos.Qui ho anava a dir XD.Un altre tema que m'agrada molt és Blind to your Misery .
I no havi escoltat mai The Venomous Pinks,però ja corro en posar-me aquesta banda al meu pen drive de greatest hits.Estan de puta mare!!! ;)

Israel Hands said...

ôsti,no he posat be l' enllaç al youtube del tema dels Barb wire dolls...

Roy Batty said...

😂😂😂😂

Roy Batty said...

Um tema guapíssim, Hands.
https://youtu.be/2XPoOzj0Tm0

Israel Hands said...

Si em permets,i ja que estem en el tema de les bandes "Girls on the Front",m'agradaria compartir amb tú una sèrie de bandes escandinaves de les quals sóc un autèntic fan:Beyond Pink ,Besserbitch ,Lucky Malice o,la meva banda preferida amb un directe potentíssim The Baboon Show .D'aquests,m'ha costat moltíssim triar un tema per què en tenen una bona pila de bons.Així que si tens ganes i temps,te'ls recomano.Ah!,gairebé cada any baixen a tocar a les espanyes on tenen força audiència,sobre tot a Euskadi i a casa nostra amb la Baboon Show Ponent Crew.

Israel Hands said...

I quelcom més casolà,Violets o The Capaces,les dues bandes de BCN

Roy Batty said...

Imagino que ja l'has vist, però aquest vídeo de "The Capaces" és de lo millor que he vist des de fa anys: The Capaces - Light the fuse (official video)

Roy Batty said...

De la llista de bandes que m'has passat la que més m'ha agradat és Violets. Que bé sonen! No havia sentit parlar mai de la banda i resulta que van traure el seu primer disc en 2013!!!

Si els hagués de trobar una pega, diria que o bé milloren l'accent en anglès (molt millor que el meu, però això no té cap mèrit) o potser es podrien plantejar cantar en una llengua que coneguin millor. El que sí que tinc clar és que si algun dia troben algú que els doni quatre consells en els "arreglos" poden arribar molt lluny.

Gràcies per la info, Hands!

Roy Batty said...

Estava escoltant un tema de The Baboon Show amb una lletra força adient pels temps que corren ... i, llegint la pàgina de Wikipedia en alemany, veig que han sigut "teloneros" a una tournée de Die Toten Hosen!!!

Israel Hands said...

Si,és bo el video de The Capaces,tot i que en general,la banda sona prou "durilla" a la majoria dels seus temes.però be,sempre m'ha fet gràcia quan la Martillo (suposo que saps què és Marta,la cantant) explica que al primer concert què va anar va ser un de Monstruación.
I Violets m'agraden moltíssim i tenen un bon grapat de bons temes.Dels Baboon et pots esperar qualsevol cosa,doncs fa temps que van pel mon,i certament tenen unes lletres a considerar.Celebro que t'hagin agradat.

Roy Batty said...

Tot de conya, company. Gràcies per l'Update de tants grups que no coneixia.