Thursday, March 21, 2019

dropkick murphys and liza graves

Dropkick Murphys - The Dirty Glass - Live on Lansdowne, Youtube, 13.04.2010

El passat 11.03.2019 vaig pujar un vídeo de Civet, una banda avui desapareguda que va anar de tour amb bandes com Social Distortion, Street Dogs, Flogging Molly i Dropkick Murphys.

Avui m'agradaria compartir un tema del concert del segon àlbum live dels Dropkick Murphys: Live on Lansdowne, Boston MA (2009), gravat al llarg de sis nits als concerts anuals que la banda organitza per St Patrick's Day.

Per aquest tema, Dropkick Murphys van invitar excepcionalment a Liza Graves, líder de Civet en els seus temps. Si he de fer cas a la seva pàgina a Instagram, ara viu a Reno (Nevada) i porta una vida força tradicional (i no cal que em donis ara la brasa perquè no és cap critica, ok?)

Si t'ha agradat el vídeo, et proposo que et passis un dels millors concerts de la banda. Just una advertència, comença tranki, però acaba en apoteosi amb un bis d'un tema que adoro: I'm Shipping Up To Boston!

Dropkick Murphys Live On Lansdowne Boston MA 2009 (Full Concert), Youtube, 24.10.2013

2 comments:

Israel Hands said...

Va que no donaré la brasa,però dir-te que la vida tradicional també la deu portar en Christian Riersgard que,si encara duren,és el marit de la Liza.Tú diràs el que vulguis per què no ets amic d'en Zuckerberg (ni jo tampoc),però a l'hora d'informar-te sobre la vida social de la penya això del Facebook va de maravilla.

I sobre el concert dels Murphhys,anava a posar què és espelusnant,però m'ha recordat quelcom que res te a veure amb aquesta banda.Així que ho deixaré en brutal o amazing,que dirien els anglosaxons.

Per cert,torno a no rebre notificacions del teu bloc.A veure si en Zuckerberg ens ha tirat una maladicció.

Roy Batty said...

Sí, val, tens raó. Ja sé que Instagram pertany també a Zuckerberg, però segueixo resistint-me a Facebook per mil motius que no descriuré pq no caiguis en la depressió.

Sí, millor ho deixem en amazing o astonishing, pq lo de espelusnant ens porta a pensar en loh mardito roedoreh i no és plan ;D

Una abraçada!